Κοιμητήριο Ζώων – Pet Cemetery

Κρατήστε τη μνήμη του κατοικίδιου σας ζωντανή…

Το κοιμητήριο ζώων – Pet Cemetery, CatsnDogs είναι πλέον παράδοση στην φροντίδα των κατοικίδιων. Πρόκειται για το πρώτο κοιμητήριο ζώων εντός Αττικής, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

 Τα κατοικίδια ζώα μας προσφέρουν την συντροφιά, την αποδοχή, την συναισθηματική υποστήριξη και άνευ όρων αγάπη κατά τη διάρκεια του χρόνου που μοιράζονται μαζί μας. Σε αντάλλαγμα, τα αγαπάμε και τα εντάσσουμε στα μέλη της οικογένειας μας. Έτσι, όταν αυτή η ειδική σχέση φτάνει στο τέλος, είναι φυσικό να υπάρχει θλίψη.

Κατανοώντας τη βαθιά αίσθηση της απώλειας που νιώθει κανείς όταν το κατοικίδιο ζώο του φύγει απο τη ζωή, στόχος μας είναι να κάνουμε την διαδικασία αυτή της ταφής όσο πιο ανώδυνη γίνεται, προσφέροντας στο κατοικίδιο σας την ίδια αξιοπρέπεια και τη φροντίδα με αυτή που είχε κοντά σας.

Tο κοιμητήριο μικρών ζώων – Pet Cemetery, Catsndogs βρίσκεται σ’ ένα ιδιόκτητο χώρο περίπου τεσσάρων στρεμμάτων στο Κορωπί και είναι πρότυπη μονάδα ταφής ζώων με άδεια λειτουργίας (υπ΄αριθμ. 4569/2009) όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για ένα κοιμητήριο ζώων που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικίδιων. Πλέον είναι η τελευταία κατοικία για εκατοντάδες σκυλάκια και γατάκια, ακόμα και κουνελάκια. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορεί να διακρίνει κανείς  πολλά ονόματα ζώων να αναγράφονται επάνω σε αναμνηστικά μαρμαράκια, φωτογραφίες, όπως και ποιηματάκια απο τους ιδιοκτήτες τους, που θέλουν να τα επισκέπτονται για να εκφράσουν την απώλεια τους και να τιμήσουν τη μνήμη τους.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης οι άνθρωποι μας είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν.

Οι διαθέσιμες επιλογές ταφής του κοιμητηρίου μικρών ζώων

Ατομική ταφή

Στην επιλογή αυτή το κατοικίδιο σας ενταφιάζεται σε ξύλινο φερετράκι και στο σημείο ταφής τοποθετείται πλάκα που αναγράφονται τo όνομα και ο κωδικός ταφής του, καθότι πολλά ζωάκια έχουν το ίδιο όνομα. Κατά την μεταφορά στο κοιμητήριο ζώων το ζωάκι μεταφέρεται με ειδικό όχημα. Το κόστος ταφής του ζώου κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του και ο χρόνος ενοικίασης του χώρου είναι στα 2 χρόνια με δυνατότητα παράτασης της παραμονής του, εκταφής και αποτέφρωσης των οστών. Φυσικά οι ιδιοκτήτες είναι ευπρόσδεκτοι να είναι παρόντες κατά την ταφή του κατοικίδιου καθώς και να επισκέπτονται το ζωάκι τους για να τιμήσουν τη μνήμη του σε έναν όμορφο, ήσυχο και φιλόξενο χώρο με πολλά φυτά. Οι ώρες επισκεπτηρίου του νεκροταφείου ζώων είναι 11:00 – 13:00 το πρωί, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός από επίσημες αργίες.

Κοινόχρηστη ταφή

Αυτή η επιλογή διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο αξιοπρέπειας με χαμηλότερο κόστος.
Όπως και στην ατομική ταφή, έτσι και στην κοινόχρηστη το κόστος ταφής του ζώου κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του.

Σήμερα αποτελεί το τελευταίο σπίτι για πολλά ζωάκια, από σκύλους, γάτες, μέχρι κουνελάκια και χάμστερ.

This post is also available in: Αγγλικα