Λίγα λόγια για εμάς

Το CatsnDogs αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών παντός είδους, κυρίως για τους μικρούς τετράποδους φίλους. Ειδικότερα, από το έτος 1996 η επιχείρηση έχει καταφέρει με κόπο, θέληση, προσωπική εργασία και μεράκι να δημιουργήσει ένα οργανωμένο, ιδιόκτητο πλέον, συγκρότημα εγκαταστάσεων, όπου παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης, φιλοξενίας, καλλωπισμού και γενικότερης φροντίδας για το σύνολο των ζώων, συντροφιάς ή μη.

Σήμερα, έπειτα από είκοσι και πλέον συναπτά έτη επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως βοηθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας, ώστε να ευαισθητοποιηθεί η Ελληνική κοινωνία, αναφορικά με την διαδικασία που επιβάλλεται να ακολουθείται, όταν τα κατοικίδια ζώα μας φεύγουν από την ζωή.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις ΚΥΑ Α5/1210/78 (ΦΕΚ 424/2001) ΚΥΑ 50910/277/2003 (ΦΕΚ 19096Β/03),  ΚΥΑ 22912/1177 (ΦΕΚ 759Β/05) , ΚΥΑ 13588/725/06 (ΦΕΚ 383Β/06),  20232/31-05-2010 (ΦΕΚ 745 τ.β’) και Νόμους, οι οποίοι εκδόθηκαν κατόπιν εναρμόνισης των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (1774/2002/ΕΚ, 1069/2009/ΕΚ) στην Ελληνική έννομη τάξη, και προς αποφυγή επιβολής των ποινικών, διοικητικών και χρηματικών  κυρώσεων που προβλέπονται από τις ανωτέρω διατάξεις σε κάθε υπεύθυνο, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα αρχικά στον τομέα του Κοιμητηρίου μικρών ζώων συντροφιάς και εν συνεχεία, τα τελευταία έτη, στην αποτέφρωση των νεκρών ζώων.

Προβήκαμε δε σε αυτή την επαγγελματική επέκταση της επιχείρησης μας κυρίως διότι, ως φιλόζωοι, είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στο ζήτημα της διαχείρισης των νεκρών ζώων, τα οποία επί σειρά ετών αντιμετωπιζόταν από τους ιδιοκτήτες τους και την Ελληνική κοινωνία γενικότερα, ως κοινά οικιακά απορρίμματα, τα οποία εναποθέτονταν αδιακρίτως σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο, χωρίς  περαιτέρω προφυλάξεις και χωρίς να τηρείται καμία νόμιμη διαδικασία, παρά το ότι οι σχετικοί Νόμοι και διατάξεις υπήρχαν.

Δεν μπορούσαμε να διαμορφώσουμε κάτι λιγότερο από ένα αξιοπρεπές κοιμητήριο ζώων νομικά εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο. Τότε δημιουργήσαμε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων εντός Αττικής και πλέον φιλοξενεί εκατοντάδες ζωάκια…

Πάνω απο 15 χρόνια στο χώρο του κατοικιδίου

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Δηλώνουμε με περηφάνια και περισσή ειλικρίνεια πως, μετά από πολύχρονες προσπάθειες και αντιμετώπιση ποικίλων γραφειοκρατικών ζητημάτων, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που διαθέτει νόμιμη άδεια ενταφιασμού μικρών ζώων, εντός Αττικής.

Το κοιμητήριο μικρών ζώων Cats n’ Dogs δημιουργήθηκε (αρχικά) σε ιδιόκτητο χώρο τεσσάρων (4) στρεμμάτων στο Κορωπί – Αττικής, σε κομβικό σημείο, πλησίον της Αττικής οδού, της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, της Λεωφόρου Λαυρίου  και της παλαιάς Περιφερειακής οδού Κορωπίου, με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να είναι εύκολη με κάθε μέσο.

Ήδη, εξαιτίας της υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και της διαρκούς ανάπτυξής της, η επιχείρησή πρόκειται να  επεκταθεί και σε γειτονικούς ιδιόκτητους  χώρους, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί στης αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της.

Το κοιμητήριο μας αποτελεί πρότυπη μονάδα ταφής ζώων, ακολουθώντας πιστά στην κατασκευή, διαμόρφωση και την εν γένει λειτουργία του, τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί αλλά και το Ελληνικό Δίκαιο. Δημιουργήθηκε με κόπο, προσωπική εργασία και  πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικιδίων και πράγματι σήμερα είναι σε θέση να ανταγωνίζεται και να παρέχει τεχνογνωσία στα μεγαλύτερα κοιμητήρια ζώων των χωρών της Ευρώπης.

Παρέχουμε, σε όσους μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται τα τελευταία έτη, επιλογές ταφής των κατοικιδίων ζώων τους, που να ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα, προσφέροντας πάντα στον τετράποδο φίλο μας την ίδια αξιοπρέπεια και φροντίδα με αυτή που είχε κοντά σας.

Τόσο εμείς οι ίδιοι ως επιχειρηματίες όσο και το προσωπικό μας, επιμορφώνεται διαρκώς, με ειδικά σεμινάρια, για την βελτίωση των υπηρεσιών μας και την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και Εθνικών Διατάξεων, που κάθε φορά ισχύουν

 

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΖΩΩΝ

Όντας πρωτοπόροι στον ενταφιασμό των μικρών τετράποδων φίλων μας, δεν θα μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών στο Εθνικό μας Δίκαιο, αναφορικά με την νόμιμη ίδρυση και λειτουργία κέντρων αποτέφρωσης ζώων.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας αποτέφρωσης μικρών ζώων συντροφιάς  εντός Αττικής. Διαθέτουμε πελάτες από όλη την Ελληνική Επικράτεια και προσφάτως ξεκινήσαμε συνεργασίες με Δημόσιους Οργανισμούς  και πληθώρα φιλοζωικών σωματείων, έτσι ώστε να εξαλειφθεί σταδιακά το απάνθρωπο και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία φαινόμενο της εναπόθεσης των νεκρών ζώων σε   βουνά, δάση, λίμνες και ποτάμια

Το αποτεφρωτήριο μας πληροί της προδιαγραφές HACCP και ήδη έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες για την αγορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέου αποτεφρωτήρα για ζώα με μεγαλύτερο βάρος και όγκο (άλογα και ζώα παραγωγικά), ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

Παρέχουμε πληθώρα επιλογών για την καύση των νεκρών ζώων, που καλύπτουν κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι πελάτες μας έχουν επιλογή  ατομικής ή μαζικής καύσης του κατοικιδίου τους, δυνατότητα να παρευρίσκονται κατά την αποτέφρωση, παράδοση της τέφρας του ζώου σε ειδικά δοχεία, τα οποία τηρούν πλήρως τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας, ώστε να παραλάβει με ειδικά διαμορφωμένο όχημα,  το νεκρό ζώο από το κτηνιατρείο, το σπίτι σας ή από οπουδήποτε του ζητηθεί.

Πρόκειται για ένα κοιμητήριο που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

This post is also available in: Αγγλικα